• Portsmuiden 39 1046 AH Amsterdam
  • 020-622 78 04 / 020-638 29 04
Klant uitgelicht: Van Dyck Bar Amsterdam

Klant uitgelicht: Van Dyck Bar Amsterdam

Ook dit jaar is VAN DYCK BAR, gevestigd aan de Korte Leidsedwarsstraat te Amsterdam, weer genomineerd voor de Nightlife Awards. In 2015 waren zij de grote winnaar en wisten zij de titel 'Beste Danscafe van Nederland' in de wacht te slepen.

VAN DYCK BAR biedt de gezelligheid van een feestcafé en de service en allure van een internationale club. Verdeeld over twee verdiepingen biedt VAN DYCK BAR plaats aan 400 bezoekers welke van donderdag tot en met zondag kunnen genieten van de beste DJ's en artiesten van dit moment. Ook is VAN DYCK BAR al 3 jaar één van de vaste locaties van het Amsterdam Dance Event.

Stemmen kan via de website www.stemenwin.nl of via Facebook van VAN DYCK BAR.