• Portsmuiden 39 1046 AH Amsterdam
  • 020-622 78 04 / 020-638 29 04
Klant uitgelicht: Pianobar Maxim

Klant uitgelicht: Pianobar Maxim

Al meer dan 40 jaar is Pianobar Maxim een begrip in Amsterdam. Als enige Pianobar in Amsterdam en omstreken verwelkomt Maxim’s dagelijks vele zowel nationale als internationale gasten. Iedere avond is weer een beleving vol met muziek, zang en dans. De aangename, relaxte sfeer en goede service zorgen ervoor dat iedereen zich direct welkom voelt.

1

In 1967 opende Pianobar Maxim voor het eerst haar deuren als eerste Pianobar van Nederland. Eigenaar Maxim zat destijds zelf achter de piano. Als echte entertainer liet hij gasten vaak zingen terwijl hij op de piano speelde. Dit heeft er altijd voor gezorgd dat zowel bekende artiesten als onbekende talenten een gastoptreden in Maxim’s op hun naam hebben staan. Dit is een traditie die vandaag de dag nog steeds stand houdt. Naast vaste pianisten verwelkomt de Pianobar wekelijks internationale artiesten. Hiermee wordt gasten een variëteit aan het beste entertainment vanuit de hele wereld aangeboden. Pianobar Maxim is dagelijks geopend vanaf 21.00 uur, op de website vind je de agenda.

2

Tot ziens in Pianobar Maxim en vergeet niet uw verzoekje aan onze pianist door te geven!

Pianobar Maxim | Leidsekruisstraat 33 | Amsterdam | www.pianobarmaxim.com | info@pianobarmaxim.com | +31 6 303 64 965